Nieuwe inbouwkaders EASY-KAP en EASY-KGC beschikbaar voor jullie bestellingen Kamouflage en Avantage (DP) vanaf 18/5

Vanaf 18 mei vervangen de inbouwkaders EASY-KAP en EASY-KGC de KAP en KGC inbouwkaders voor de rookbeheersingsluiken Kamouflage en Avantage
Deze nieuwe, gebrevetteerde inbouwkaders, die aan dezelfde prijs worden verkocht, bieden belangrijke voordelen vergeleken met de KAP en KGC inbouwkaders: 

 

  • Eenvoudige installatie
    • De langere bevestigingsbeugels vergemakkelijken het vastzetten van de inbouwkader in de opening of in de kraag. 
    • Dankzij de bevestigingsbeugels op het luik dient de tunnel van het luik niet meer doorboord te worden op de vier hoeken om het luik aan de kader te bevestigen. 
  • Esthetisch resultaat
    • Door het aandraaien van de schroeven wordt het luik tegen de muur getrokken, waardoor een perfect esthetische afwerking van het profiel tegen de wand bekomen wordt. 
    • Het vastschroeven laat een lichte correctie toe van de hoek van het luik ten opzichte van de inbouwkader wanneer deze laatste niet perfect gepositioneerd is in de opening. 
    • Dankzij de langere beugels op de inbouwkader kunt u ook een gipsplaat (tot 25 mm dik) tussen de kader en de kraag plaatsen. Dit vermijdt op lange termijn de vorming van scheuren rond het luik. 
  • Uitgebreid gamma EASY-KGC 2V
    de inbouwkader EASY-KGC bestrijkt alle afmetingen van de rookbeheersingsluiken met 2 luiken, vanaf 350 mm breedte.

Houd er rekening mee dat de KAP inbouwkader van toepassing blijft op het Kamouflage P-rookbeheersingsluik

U kan onze technische documentatie hier raadplegen. We nodigen u uit om uw interne artikelcodes bij te werken. 
Onze orderbevestigingen zullen rekening houden met deze wijziging vanaf 18 mei voor de bestellingen van rookbeheersingsluiken met inbouwkaders. Voor de bestellingen van losse inbouwkaders nemen we contact met u op vooraleer deze te bevestigen. 

Aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam bij eventuele vragen.